Общинските съвети в Област Добрич избраха председатели

 

     Ангел Табаков от ГЕРБ оглави местния парламент в Добрич. Той получи подкрепата на 30 общински съветници във вота за председател. На заседанието присъства Областният управител Желязко Желязков.

     Д-р Даниела Йорданова от БСП е председателят на Общинския съвет на Община Добричка за мандата 2011-2015 г. Тя бе избрана на първото заседание,  открито от  зам.-областния управител д-р Катя Ганова.

     На 4 ноември редовни заседания на местните парламенти проведоха и в Генерал Тошево и Тервел,  където бе зам.-областният управител Тодор Георгиев.  

     И през този мандат председател на Общинския съвет в Ген. Тошево остава Недко Марчев от БСП. В Тервел бе избран Калоян Тодоров Енчев също от листата на социалистическата партия.

     В Крушари, където бе д-р Катя Ганова, избраха нов председател -  Петранка Кръстева от ГЕРБ, която е от новоизбраните общински съветници.

     Виктор Лучиянов от ГЕРБ е новият председател на Общинския съвет в Балчик, който бе избран в присъствието на Областния управител Желязко Желязков.

     На 7 ноември  се проведоха и  заседанията на новоизбраните Общински съвети на Каварна иШабла. В Каварна бе избран Иван Кьосев /БСП/, а в Шабла- Живко Спасов /ГЕРБ/.




Актуално

съобщение

анкета