Областният управител призовава гражданите, институциите и бизнеса: Да подкрепим мащабния обществен проект „Да изчистим България!”

prev next

     Областният управител Желязко Желязков и служителите от Областна администрация се включват в екоинициативата, която стартира bTV Media Group.

     Целта на кампанията „Да изчистим България!" е да обедини потенциала на гражданите, институциите и бизнеса, за да направим с общи усилия градовете и селата в България по-чисти, за да запазим красотата на българската природа, за да създадем чувство на отговорност у всеки от нас за мястото, където учим, работим и успяваме, където се забавляваме и се срещаме с любимите ни хора, мястото, което наричаме моя роден край, моята Родина!

     Идеята е, през следващата една година всеки отговорен гражданин, институция, медия, община, гражданска организация, да намери своето място в този проект и да даде своя принос.

     С подкрепата на тази екоинициатива, Областният управител и служителите от Областна администрация Добрич, заявяват своята съпричастност към проекта, своята екологична култура и отговорно отношение към визията на нашия град и цялата област, към нашата обща кауза - опазването на чистотата на природата.

     Амбицията на кампанията "Да изчистим България" е всички ЗАЕДНО да направим света по-чист, по-уютен и по-зелен. От 4 години насам опитът "чистене на една държава за един ден" се предава от страна в страна. През 2012-а акцията ще бъде глобална. Денят е 21 април.

 

 

 

 

           

 




Актуално

съобщение

анкета