100 процента от служителите на Областна администрация се преброиха онлайн

prev next
 

     Всички служителите на Областна администрация-Добрич се възползваха от новия, модерен и ефективен начин за участие в Преброяване 2011 и се преброиха по електронен път  в рамките на първите три дни от кампанията.

     Още на старта на преброяването по Интернет, своите анкетни карти попълниха Областният управител Желязко Желязков и неговите заместници.

     Припомняме, че Областният управител изпрати писма до всички териториални структури и звена на централната власт в Област Добрич,  в които  препоръча да се участва активно и отговорно в Преброяване 2011, и всички служители да се възползват от  предоставената за първи път възможност - преброяване онлайн. Чрез Интернет  се пести време, хартия, и средства, и се дава възможност за по- лесно и по- бързо обработване на резултатите, които ще се определящи за бъдещото развитие на страната ни.

     От вчера по инициатива на Областния управител, в сградата на Областна администрация е оборудвано работно място с компютър, и всеки гражданин може да се възползва от предоставената услуга и да се преброи безплатно по Интернет.

     Областният управител Желязко Желязков още веднъж приканва жителите на Област Добрич да бъдат активни и да се включат в електронното преброяване, което продължава до 24 часа на 9 февруари, сряда.

 

 




Актуално

съобщение

анкета