Областният управител ще уважи празника на служителите от полицията

     Венци и цветя ще бъдат поднесени и на паметника на загиналите при изпълнение на служебния си дълг служители на МВР, който се намира в двора на храм «Свети Георги».  Проявата се организира от Областната дирекция на МВР по повод професионалния празник на българската полиция. Събитието ще започне в 10.30 часа.

     Във връзка с празника на полицията ще бъдат организирани и демонстрации по оказване на  долекарска помощ на пострадали при пътно-транспортни произшествия. Проявата се организира от сектор "Пътна полиция" и БЧК - Добрич. Занятието ще се проведе от 12.00 часа на учебната площадка в двора на сектор КАТ.

     В поздравителен адрес на Областния управител до Директора на ОД „Полиция" комисар Стефан Йончев и до всички служители, се казва:

     „Като изразявам своята признателност и благодарност към всички вас, аз ви пожелавам все така отговорно и всеотдайно да изпълнявате своите професионални задължения, да постигате нови успехи и трайни положителни резултати в осигуряването на обществения ред  и сигурността на жителите на Област Добрич!  Носете своята служба с чест и достойнство, за да отговорите на високите обществени очаквания! Защитавайте с чест престижа на институцията МВР!"

     ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 




Актуално

съобщение

анкета