Заместник областният управител Тодор Георгиев прие ученици, работещи по Проект

     Днес заместник областният управител Т. Георгиев прие група ученици, включени в работата по Проект  „Добрич - в моите очи". Проектът  цели провеждането на гражданско образование за 20 деца в неравностойно положение - част от тях - стипендианти на Клуб „Майчина грижа", а другата част -  ученици в Дом за деца лишени от родителска грижа „Дъга".

     Заместник областният управител Тодор Георгиев  приветства работата на учениците по този проект, който цели насърчаването на гражданската активност,  творческия потенциал, както и повишаване на социалната ангажираност. Той окуражи младите хора в мотивацията им да научат повече за държавната администрация, да се запознаят с работата, структурата и правомощията на институцията, да видят на практика обслужването на граждани на принципа „едно гише". В неформален разговор, бяха обсъдени редица теми, които вълнуват децата - родният град, училището, свободното време, спортът.

      Младите хора разгледаха с интерес кабинета на Областния управител и конферентните зали, надникнаха в стаите на някои от експертите, направиха си снимки за спомен до националните символи - държавният герб и националното знаме.

     В края на срещата, заместник областният управител Тодор Георгиев пожела на младежите успешна нова учебна година и да растат като активни и талантливи граждани на Добрич.  




Актуално

съобщение

анкета