Заместник областният управител Тодор Георгиев награди отличени педагози

prev next

     Днес в курорта Албена бяха наградени отличените педагози, работещи в сферата на извънкласната и извънучилищна дейност "Учител, ученик, родител-ЗАЕДНО", в рамките на Третия конкурс, организиран от Международна фестивална програма на детското творчество „Приятели на България" и от Синдиката на българските учители към КНСБ. От името на Областния управител, грамоти и книги на отличените педагози от Област Добрич, връчи ресорният заместник Тодор Георгиев.

     127 педагози от цялата страна са взели участие в изданието на конкурса тази година. Наградените участници са разпределени в четири категории: извънкласна дейност, извънучилищна дейност, млад педагог, извънкласна и извънучилищна дейност с  деца със специални образователни потребности.

     От името на Областния управител, бяха наградени: Севдалина Венкова - участник в III Конкурс за педагози „Учител, ученик, родител - ЗАЕДНО" в категория „Извънучилищна дейност" за разработка на тема „Природата и изкуството във възпитанието на децата", Маринела Пенчева -  в категория „Млад педагог" за разработка на тема „Взаимодействието Родител-дете-учител - фактор за културното и цялостно изграждане на детската личност", Димитрина Славова - в категория „Извънкласна дейност" за разработка на тема „Творческа и издателска дейност на литературен клуб ТАЛАНТИ при ОУ „Христо Ботев" - гр. Добрич.




Актуално

съобщение

анкета