Международен детски фестивал "Звездна дъга"

prev next
 

     От името на Областния управител ще бъдат поднесени  поздрави и пожелания към  участниците в Петото издание на Международния детски фестивал, който се утвърди като една от емблемите на таланта,  духовния потенциал, детското творчество и изкуство, за което няма граници.

     "Поздравявам организаторите на фестивала, които доказаха през изминалите години, че подпомагат и развиват с огромен ентусиазъм  младите таланти - истинските посланици на богатото културно и музикално наследство на всяка нация! Като Областен управител, аз се гордея с този конкурентноспособен  културен продукт, който представя и българското танцово и песенно изкуство, получило признание далеч зад пределите на България! 

      Поздравявам ви най- сърдечно, уважаеми млади таланти за  вашия принос в развитието на традицията и приобщаването на всички нас към онази духовна близост, без която е немислимо развитието на общоевропейската и световна култура!

    Бъдете горди, млади приятели, че с вашите дарования съграждате   визията на един по- добър свят, в който цари доброжелателност, хуманизъм, приятелство  и много вдъхновение, без значение на етнически, религиозни и политически убеждения!

     Пожелавам ви успех в тази  достойна конкурсна надпревара! Бъдете здрави и щастливи! Гордейте се с каузата на сияйната „Звездна дъга", която облагородява и прави света по- добър!" - се казва в приветствието на Областния управител.
Актуално

съобщение

анкета