Йорданка Костадинова: Да бъда областен управител на Добрич за мен е отговорност

prev next

Днес – 17.07.2023 г.         , Йорданка Костадинова, назначена с Решение № 474 от 13 юли 2023 година Министерски съвет, встъпи в длъжност. В присъствието на представителите на медиите Здравко Здравков, ръководил Областна администрация Добрич до избора на редовно правителство на страната, определи като успешно времето, в което заедно със заместник областният управител Атанас Дучев бяха начело на администрацията.

Новият областен управител на Добрич – г-жа Йорданка Костадинова, сподели, че за нея поемането на поста Областен управител на област Добрич е „удоволствие и отговорност“ и изказвайки благодарност към правителството с премиер акад. Николай Денков, заяви, че първостепенната й задача е да оправдае гласуваното й доверие. Костадинова заяви, че ще разчита на екипна работа и допълни, че „ще работя на 100 %, за да заема област Добрич подобаващо място на картата на България“.

Здравко Здравков изказа благодарност към екипа на администрацията и служебния премиер Гълъб Донев и връчи символичния ключ на областта на г-жа Йорданка Костадинова.

         Официално бе представен и назначеният със заповед на министър-председателя заместник областен управител Живко Желязков. Той е педагог по образование с дългогодишен опит в сферата на образованието. Живко Желязков бе заместник областен управител в периода от 2017 г. до 2021 г.




Актуално

съобщение

анкета