Атанас Дучев бе гост на празника на Иновативно училище „Димитър Талев“

prev next

Днес – 16.05.2023 г., заместник областният управител Атанас Дучев бе гост на тържеството в двора на средно иновативно училище „Димитър Талев“ в Добрич. Директорът на школото г-жа Весела Панчева връчи грамоти на учители и помощен персонал в училището, както и на ученици, допринесли с отличните си резултати в общински, областни и национални прояви за имиджа на училището. Общо 60 деца с таланти в различните области на науката и изкуството днес получават своите грамоти и награди за чудесното си представяне през настоящата учебна година, сподели директорът на училището.

Заместник областният управител Атанас Дучев връчи наградата на Яман Сюлейман от втори „а“ клас в училището, който е завоювал първо място в престижна международна надпревара, която се е провела в реално време, а участващите състезатели от 7 държави са демонстрирали знания и умения по математика, логика и други сфери на образованието. При представянето на малчугана директорът на СУ „Д. Талев“ отбеляза още, че самото състезание е било изцяло на английски език. При връчване на грамотата, купата и медала на Яман заместник областният управител А. Дучев му пожела да е здрав и да продължава да представя така успешно родния Добрич и България.

За последно звънеца в училище чуха и 26-те дванадесетокласници, които завършват средното си образование в СУ „Д. Талев“. С кръшно хоро, на което се хванаха ученици, учители и родители завърши празникът в СУ „Д. Талев“.




Актуално

съобщение

анкета