23 ЮНИ - ПРАЗНИК НА СЛУЖИТЕЛИТЕ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ

23 ЮНИ - ПРАЗНИК НА СЛУЖИТЕЛИТЕ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ


     Уважаеми служители в държавната администрация,


      За мен е удоволствие да поздравя всички служители в териториалните структури на държавната администрация с професионалния им празник!
      Приемайки тази традиция, българската администрация затвърждава европейската си принадлежност. Като Ви поздравявам най-сърдечно, дами и господа, по повод професионалния празник, изразявам и искреното си уважение и благодарност към всеки един от Вас - служителите от териториалните звена на изпълнителната власт за изпълнението на високите цели, поставени пред публичния сектор в Република България.
      Нека не забравяме, че ние сме призвани да бъдем в услуга на хората и Вашата компетентност, лоялност и отговорност са залог за успеха на държавното управление във всяка сфера. Убеден съм, че бъдещето на страната ни минава през професионална и отговорна държавна администрация, която се ръководи единствено и само от интересите на обществото.
      Пожелавам Ви най-сърдечно здраве, търпение и всеотдайно изпълнение на служебните задължения, повече лични и професионални успехи! И както повелява девизът ни - „С лице към хората", да бъдем винаги усмихнати, компетентни и добронамерени, за да печелим доверието на обществото и съхраняваме авторитета на българските институции!
Честит празник!

 

С уважение,

ГАЛИН ГОСПОДИНОВ
Областен управител на област Добрич
Актуално

съобщение

анкета