Със заповеди на министър-председателя са назначени двама заместник областни управители

prev next
     Със заповеди на министър-председателя Стефан Янев от днес - 31 май 2021 г., са назначени двама нови заместник областни управители на област Добрич - Галин Господинов и Здравко Здравков. Днес в 9.00 часа те бяха посрещнати от областния управител Васил Карапанчев.
     Галин Господинов е роден на 05.09.1983 г. Има магистърска степен по право от ВСУ „Черноризец Храбър" и магистърска степен „Счетоводство и одит в нефинансовите предприятия" от СА „Д. Ценов. Работил е като юрисконсулт в „Пътно строителство" АД, „ВиК". До назначаването му за заместник областен управител е бил главен юрисконсулт в РУО Добрич. Владее английски език. Семеен с едно дете.
     Здравко Здравков е роден на 08.05.1975 г. Има магистърски степени по специалностите „Социална педагогика" и „Агроном, растителна защита" от ШУ „Епископ Константин Преславски". Трудовият му стаж започва от 2000 г. в частния сектор. От 2010 г. до момента на назначаването му за заместник областен управител работи в сферата на аграрния сектор. Владее английски, немски и руски езици. Семеен с две деца.
     Със Заповед на министър-председателя Стефан Янев в петък - 28.05.2021 г. от поста заместник областен управител бе освободен Живко Желязков.Актуално

съобщение

анкета