Областният управител поздрави мениджърския екип на първия приватизиран хлебозавод в България

prev next

     „Като Областен управител аз се гордея, че в Добрич има предприятие като „Добруджански хляб"АД  със 76- годишна история, което извоюва с много труд през годините своето достойно място на българския пазар и зае водеща позиция като новатор в бранша на хлебопроизводителите- се казва в поздравителния адрес.

    Високо ценя усилията на Вашия мениджърски екип и на целия колектив, който за 15 години постигна много: разшири и увеличи производството над 4 пъти,  обогати многократно асортимента, превърна се в лидер в производството на здравословни видове хляб, направи големи инвестиции  и успешно провежда своята агресивна търговска политика в съответствие с принципите на свободния пазар.

     Аз се гордея, че в обществено- икономическия живот на Област Добрич, „Добруджански хляб" е марка - еталон за успешен мениджмънт, креативна политика и икономически просперитет!      

     Пожелавам Ви все така успешно да изпълнявате своята благородна мисия в името на хората, които заслужават и оценяват Вашия хляб - хлябът от  Златна Добруджа!

      

                                                                           




Актуално

съобщение

анкета