Честит празник, уважаеми здравни инспектори!

Честит празник, уважаеми здравни инспектори!

     Областният координационен щаб и директорът на Регионална здравна инспекция Добрич д-р Светла Ангелова честитят професионалния празник на здравните инспектори, който се чества на 15 март. Специалността "санитарен инспектор" е създадена с Постановление на Министерски съвет на 15.03.1967 г., променена в годините на "здравен инспектор", и вече над половин век, избралите тази професия, са се посветили на задачата да опазват човешкото здраве.
     Здравните инспектори днес са хората на първа линия, изправени пред изпитанието денонощно в борбата с коронавируса. "Благодаря на колегите, които неуморно изпълняват своя професионален и човешки дълг към обществото" - казва директорът на РЗИ Добрич - д-р Ангелова и пожелава на колектива на РЗИ Добрич здраве и удовлетвореност от свършената работа.
     Областният координационен щаб поздравява целия екип на Регионална здравна инспекция Добрич, като пожелава на колектива и ръководството на здравната инспекция да са здрави, да имат сили и търпение, защото в моменти като този - във време на епидемия, обществото има най-силна нужда от професионализма на здравните инспектори.

     Бъдете здрави и честит празник, уважаеми здравни инспектори!

С уважение,


д-р Светла Ангелова - директор РЗИ Добрич
Областен координационен щаб към
Областен съвет по здравеопазване Добрич

 
Актуално

съобщение

анкета