Министър-председателят посети и Добрич

     При обиколката си в страната, днес министър-председателят Бойко Борисов, придружаван от министъра на финансите, министъра на труда и социалната политика и заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството посети и Добрич. От правителствената пресслужба информират, че премиерът е бил посрещнат от кмета на Община град Добрич Йордан Йорданов. В разговор двамата са коментирали направеното до момента в общината с подкрепата на държавата. 

     „Продължаваме да подкрепяме Добрич. Преди дни отпуснахме 1,5 милиона лева за подобряване на пътната инфраструктура в града. Детските градини и училищата са санирани, индустриалната зона се развива, а като направим и автомагистрала Хемус ще се осигури добра връзка със столицата и другите градове“. Това е заявил министър-председателят Бойко Борисов, съобщават от прессцентъра на МС и допълват, че на място Б. Борисов е огледал новоремонтирания булевард „Добруджа“ в Добрич. Премиерът припомня, че преди 3 години пътят е бил в много лошо състояние. „Прекрасен край е Добрич, нека хората да знаят, че няма значение от коя партия е кметът, правителството ще подпомага всяка община в България“, категоричен е Бойко Борисов. 

     Министърът на труда и социалната политика Деница Сачева информира премиера Борисов, че чрез антикризисните мерки на правителството област Добрич е получила над 18 милиона лева за запазването на повече от 8000 работни места. 

     На срещата с премиера са присъствали заместник-областните управители Живко Желязков и Красимир Николов, народният представител Даниела Димитрова. 




Актуално

съобщение

анкета