Учениците от първи до седми клас, включително, в СУ „Св. св. Кирил и Методий“ преминават за две седмици на обучение в електронна среда

Считано от утре – 09.11.20 г., учениците от първи до седми клас, включително, в СУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Добрич преминават за две седмици на обучение в електронна среда. Това съобщи директорът на Регионална здравна инспекция и секретар на Областен координационен щаб към Областен съвет по здравеопазване д-р Светла Ангелова. Причината за препоръчаната до началника на Регионално управление по образование Добрич мярка, са констатираните положителни случаи на преподаватели в начален етап и наложената карантина на учениците в два втори и един трети клас.

Преустановена е дейността на АГ-отделението в многопрофилната болница в Балчик, съобщи още д-р Ангелова, като допълни, че са установени положителни случаи на заразяване с COVID-19 на медицински персонал в отделението. Епидемиологичното проучване е извършено, контактните лица са поставени под карантина, предприети са дезинфекционни мерки в отделението. Пациентите се насочват и приемат в МБАЛ Добрич.




Актуално

съобщение

анкета