Областният управител насърчава производителите да посетят един от най- престижните форуми за българските фирми „Изберете българското” 9-18 април, София

prev next

       Изложението се провежда за единадесета поредна година. То протича при  отлични условия от 1 до 5 етаж на НДК. Проявата е изключително популярна сред потребителите и бизнес средите. Ежегодно над 250 фирми от леката промишленост - производители и търговци на конфекция, трикотаж и бельо, кожени изделия, парфюмерия и козметика, реклама и преса, храни и напитки, стоки за дома и др. заявяват своето участие в един от най-престижните форуми за българските фирми. През тази година в рамките на проявата ще се проведат и салоните: „Туризъм и почивки в България", „Интериор - 2010", „Недвижими имоти и услуги", „Хранителни стоки и стоки за бита". Представители на бизнеса, предприемачи и цели общини ще имат възможност да представят продукти, стоки и услуги пред широката общественост, многобройните посетители и потенциалните инвеститори.

         На 14 април от 11 часа в Зала 4 на НДК ще се проведе кръгла маса на тема „Регионалните инвестиционни проекти - възможности и проблеми". В нея ще участват експерти от МРРБ, представители на регионалните бизнес сдружения, РТПП, асоциации и сдружения.

            За допълнителна информация и заявки: Е. Войкова и Е. Чернева - тел. 0887 545 168, и на интернет страница на адрес: http://www.buscen-bg.com/.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                            

 

 

 

 

 

 

 

                                                                            

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                 

      

      

       




Актуално

съобщение

анкета