Кр. Кирилов и Кр. Николов бяха гости на церемония по полагане на първа копка на нов жилищен комплекс в Добрич

     Областният управител Красимир Кирилов и заместник областният управител Красимир Николов бяха гости на церемонията по полагане на първа копка на новия жилищен комплекс „Резиденшъл парк св. Георги" в Добрич. Гости на събитието бяха заместник-кметът по градоустройство арх. Боян Коларов, главният архитект на Община град Добрич Боряна Станчева, бизнесмени, собственици на жилища в новостроящия се комплекс. Водосвет с благословия за начинанието отслужи отец Емануил.
     Красимир Николов поднесе поздрави към инвеститора от името на политическия кабинет и пожела успех. Веселин Велев - инвеститор на обекта, благодари за съдействието на екипите на Областна администрация и Община град Добрич, както и за подкрепата, оказана му от семейството и приятелите.
     По-късно тази вечер областният управител Красимир Кирилов е гост на церемонията по откриването на Петнадесетата международна спартакиада на учителите и работещите в системата на средното образование, която се провежда от в курорта „Албена". За поредна година Синдикатът на българските учители провежда своето мероприятие на добруджанското Черноморие. В поздрава си към д.ик.н. Янка Такева - председател на Синдиката на българските учители, Кирилов изрази подкрепата си за инициативата и изрази увереност, че поредната спартакиада ще добави нова енергия и ще положи начало на нови идеи за постигане на по-високи резултати във високоотговорната мисия на учителите и техните колеги, а именно - обучението и възпитанието на подрастващите.Актуално

съобщение

анкета