Поради усложнена зимна обстановка затвориха пътни направления за движение

Поради усложнена тежка зимна обстановка и намалена видимост от Областно пътно управление информираха, че се затварят основни пътни направления за движение. От 16.30 часа е спряно движението за всички превозни средства по следните направления Добрич - Силистра, Добрич - Тервел, Добрич - Крушари, Генерал Тошево - Каварна, Тервел - Шумен, Добрич - Албена, Одринци - Вълчи дол. Въведено ограничение и е забранено движението на тежкотоварни автомобили над 12 т по направление Добрич - Генерал Тошево - Кардам. Все още проходими при зимни условия са направленията Добрич - Балчик и Добрич - Варна.
По данни на общините обстановката навсякъде е нормална. От електроразпределителното дружество и от водния оператор информират, че няма населени места без ток и вода.
Областният управител и председател на Щаба за изпълнение на Областния план за защита при бедствия Красимир Кирилов апелира да не се предприемат пътувания, ако не е крайно наложително. Гражданите да следят метеорологичната прогноза. Очаква се снеговалежът и вятърът да продължат до утре на обяд.Актуално

съобщение

анкета