Областният управител поздрави делегатите и участниците в отчетното Общо събрание на БЧК Добрич

prev next
Областният управител Красимир Кирилов поздрави делегатите и участниците в отчетното Общо събрание на добричката областна Червекокръстка организация, което се проведе днес, 22 февруари 2018 г., в зала „Европа" в Областна администрация.
Гости на събранието бе председателят на БЧК академик Христо Григоров и Детелина Николова - член на Борда на директорите във „ВиК Добрич" АД.
„Българският Червен кръст е организация еталон, която 140 години - от създаването си през 1878 г. досега, е запазила службата си в името на хората, водена от принципите си неутралност, хуманност, безпристрастност, независимост, доброволност, единство и универсалност", заяви Кр. Кирилов в своето обръщение към делегатите и гостите на форума. Той сподели, че високо цени дейността на БЧК като коректен партньор на местната власт и на държавните институции. В обръщението си Кирилов отбеляза, че благодарение на доброто сътрудничество Областният съвет на БЧК Добрич и Областна администрация успяваха първи в страната да осигурят водно-спасителна дейност на неохраняеми плажове, с което бе гарантиран спокоен летен отдих на жителите и гостите на област Добрич.



Актуално

съобщение

анкета