Областният управител Кр. Кирилов и заместник областният управител Кр. Николов поздравиха изложителите в „Борса за семена и посадъчен материал“

prev next
Областният управител Красимир Кирилов и заместник областният управител Красимир Николов поздравиха изложителите, участващи в 24-ото специализирано изложение „Борса за семена и посадъчен материал". Двамата бяха гости за откриването на търговския форум, който се организира от „Добрички панаир" АД и Община град Добрич. След официалното откриване изпълнителният директор на дружеството Звезделина Иванова разведе Областния управител Красимир Кирилов и заместника му Красимир Николов и заедно разгледаха изложението. Двамата поздравиха фирмите участници в специализираната борса и пожелаха успех на всеки един.
24-ото специализирано изложение „Борса за семена и посадъчен материал", което се откри днес, ще продължи до 3 февруари 2018 г., като тази година над 65 са фирмите участнички в него. По традиция, тази вечер „Добрички панаир" АД ще връчи отличия на най-добрите изложители.
В рамките на борсата може да се закупят посадъчен материал за производство на етерично-маслени култури, традиционните за региона зърнени култури, както и семена за производство на зеленчуци. За първи път с щанд се представят производители на био вино от череши и малини, както и други фирми производители на био продукти.



Актуално

съобщение

анкета