Областният управител поздрави участниците в „Летен университет’2017“

Областният управител Красимир Кирилов изпрати поздравителен адрес до председателя на Националното представителство на студентските съвети Яна Вангелова и до всички участници в „Летен университет'2017" по повод откриването на 15-ото му юбилейно издание. В обръщението си към младите хора Кирилов споделя радостта си, че Националните летни студентски игри ще се проведат на територията на Добруджанското Черноморие, в един от най-красивите български курорти, какъвто е Албена.
„Като Областен управител и лично от свое име, заявявам, че изцяло подкрепям подобни инициативи, свързани с физическата активност на младите хора и духовното им културно развитие. Вярвам, че по време на „Летен университет'2017" на плажа и спортните терени ще властва спорстменски дух, лекциите ще донесат нови познания, дискусиите ще родят нови идеи, а вечерите и забавленията ще Ви помогнат да намерите нови приятели!
Поздравявам всички студенти и пожелавам здраве, отлични спортни резултати, нови знания, нови приятелства и сбъднати мечти!", казва в поздравителния адрес Красимир Кирилов и пожелава „На добър час!" на всички млади хора.



Актуално

съобщение

анкета