Събраните средства в помощ на Симона бяха предадени на майката на детето

Днес, 07.08.2017 г., в присъствието на заместник областния управител Красимир Николов, директорът на Областния съвет на БЧК д-р Артюн Еринозов, старши счетоводител Миглена Пейчева и на майката на малката Симона - Мирка Георгиева, която страда от сколиоза, бе отворена дарителската кутия. Събраните в нея средства бяха предадени за лечението на детето. Мирка Георгиева благодари за това, че Областният управител Красимир Кирилов е откликнал на зова за помощ и със съдействие на БЧК Добрич и в Областна администрация е имало кутия за дарения в подкрепа на кампанията „Да помогнем на Симона". Тя сподели, че чрез дарения е събрана сумата от 63 хил. лв. и изрази надежда, че това ще е достатъчно за лечението на дъщеря й.
От името на Областния управител и от свое име заместник областния управител пожела успешно лечение. Д-р Еринозов заяви готовност БЧК да окаже подкрепа и съдействие и след операцията на Симона. Малката сладурана постъпва в болница в София на 2 септември т.г. Операцията ще й бъде направена на 4 септември 2017 г., каза още М. Георгиева.
Областният управител Красимир Кирилов и екипът на Областна администрация пожелават успех и вярват в добрия изход на лечението.

 




Актуално

съобщение

анкета