ЦИК ще проведе дистанционно обучение на РИК Добрич

На 14 март от 10.30 часа Централна избирателна комисия ще проведе дистанционно обучение на членовете на Районна избирателна комисия Добрич, секретарите на общините в областта, ръководителите на МВР и ПБЗН и Областна администрация, които са пряко ангажирани с подготовката и провеждането на изборите за 44-то Народно събрание по повод предстоящия вот на 26 март 2017 г.
Припомняме, че на проведената от Областния управител Детелина Николова координационна среща с пряко ангажираните страни по подготовката на изборите на 7 март, директорът на „Информационно обслужване" АД - Добрич, Д. Николов докладва, че системата за видеоизлъчване на обучението е изградена и вече е направено и нейното тестване.
Съгласно хронограмата на ЦИК за извънредния парламентарен вот, днес в Областна администрация са получени печатите за секционните избирателни комисии и подвижните секционни избирателни комисии, информира главният секретар Румен Русев. Вече пристигнаха кутиите за съхраняване на отразъците от бюлетините и чувалите. Поръчани са за печат методическите указания за изборния ден и процес, които ще се раздадат на секционните избирателни комисии в областта.



Актуално

съобщение

анкета