65 години Детски ясли град Добрич - повод за гордост, самочувствие и удовлетвореност

     Областният управител Детелина Николова поздравява основателите на ясленото дело в Добрич, колективите на детските ясли, всички бивши и настоящи педагози и възпитатели, които с много вещина през годините са съграждали и творили, обгрижвали са децата, дарявали са обич и доверие:

     С най-голямо удоволствие и искрена радост поздравявам всички Вас по случай 65-ия юбилей на Детски ясли град Добрич!
     Изказвам благодарност за цялостната дейност, за неуморния труд и професионализъм на екипите, взели участие в създаването, развитието и преобразяването на детските ясли в нашия град, за модерния профил на детските заведения, с които днес основателно се гордеем всички ние, които сме съпричастни на този процес. Основната заслуга е Ваша - на ръководители, възпитатели, квалифициран и опитен персонал, който с много вещина през годините съграждаше и твореше, обгрижваше своите възпитаници, даряваше обич и доверие.
     Като Областен управител, аз се гордея с Вашите постижения. Щастливите усмивки на детските лица, спокойствието и сигурността за родителите - са ярко доказателство за грижите, за отношението, за високите амбиции и всеотдайност на хората, посветени на тази благородна мисия.
     Днес, уважаеми госпожи и господа, имате специален повод за гордост, самочувствие и удовлетвореност! Пожелавам Ви много нови успехи и вярвам, че с Вашата креативност и мотивация, ще ги постигнете! Възпитавайте у децата онези ценности, които по-късно ще им помогнат да бъдат достойни граждани на Република България!
     Честит празник! Честит Първи юни на всички деца в област Добрич!

ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА
Областен управител на област Добрич
 




Актуално

съобщение

анкета