Туристически форум Италия-България

   На 14 март т.г. в Рим ще се проведе туристически форум Италия-България, организиран от Конфиндустрия България и Министерството на туризма на България. Събитието е продължение на Форума, провел се в София миналата година на 6 юли по случай посещението в България на италианския министър на културните ценности и туризма Дарио Франческини. В тазгодишния форум в Рим ще вземе участие министърът на туризма на България Николина Ангелкова. Сред лекторите ще бъде и Председателят на Конфиндустрия Алберги Джорджо Палмучи.

   Ще последва презентация на възможностите на туристическия сектор в България от представител на българското Министерство на туризма, анализ на няколко бизнес казуса и сесия от въпроси и отговори.

   Събитието ще завърши с бюфетен обяд и нетуъркинг между италиански и български фирми участници. Приложено изпращаме програмата на събитието.

   Форумът ще се проведе на 14 март 2016г. с начален час 11.30ч в седалището на Конфиндустрия на адрес: viale Dell'Astronomia 30, Roma. Участието е безплатно и работният език ще бъде английски. Приложено изпращаме програмата на събитието.

   За да се регистрирате е достатъчно да изпратите имейл на адрес: segreteria@confindustriabulgaria.bg или да се обадите на 00359 2 8901420.



Прикачени файлове


Актуално

съобщение

анкета