Новият Областен управител д-р Маргарита Новоселска пое щафетата от Недко Марчев

     Церемонията по символичното предаване на властта започна в 10.30 часа в кабинета на Областния управител. В присъствието на журналисти, досегашният Областен управител Недко Марчев, приветства д-р Маргарита Новоселска, пожела й успешен мандат, приемственост в позитивните дела и ползотворна работа в интерес на хората от област Добрич. Той връчи на новоназначения представител на държавната власт символичен ключ за Областна администрация с пожелание да се работи за успеха на инициативи, които имат ключово значение с дългосрочен ефект за благоприятното развитие на нашата област.

     След предаването на „щафетата" в управлението, Областният управител д-р Новоселска даде първи брифинг за добричките медии. "Поемам поста с умерен оптимизъм. Смятам, че е много важно да има приемственост в дейността и ще продължа всички добри практики в Областна администрация", заяви д-р Маргарита Новоселска. Тя посочи, че ще работи с всички кметове на общини за устойчиво развитие на региона.
     Новоназначеният Областен управител коментира, че приоритет през мандата ще бъде подобряване на инфраструктурата в областта, насърчаване на бизнеса за развитие на високоефективно земеделие и на туризма. Допълни още, че в тази посока ще инициира срещи с браншови организации и структури на гражданското общество. Друга цел в дейността ще бъде в посока повишаване на заетостта.




Актуално

съобщение

анкета