Добре е за хората, когато има приемственост и резултатност в политиките

     По повод добрата новина за дарение на Дома за стари хора в Добрич, разпространена от добричките медиии, Областният управител Недко Марчев припомня за взето решение на заседание на Министерски съвет /17 май 2014 г./, на което той е присъствал.

     Във връзка с взетото правителствено решение от кабинета "Орешарски", в иформацията, публикувана на интернет страницата на Областна администрация Добрич, се казва: „Домът за стари хора в Добрич и Домът за възрастни във Варна ще получат компютърна техника и софтуер на обща стойност 7000 долара по съвместен проект на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията и Международния съюз по далекосъобщения. По този начин ще се помогне на хората от третата възраст да общуват със свои роднини и близки, е заявил ексминистърът на транспорта Данаил Папазов".
     Със същата дата /17 май 2014 г./ е още едно направено дарение от бившия министър на транспорта - 20 компютърни конфигурации са връчени лично на директора на ПГ по механотехника и електротехника „М. В. Ломоносов" в Добрич.

     Добре е за хората, когато има приемственост, успешни инициативи и реални резултати с дългосрочен ефект. Надявам се това да продължи и в бъдеще, коментира Областният управител Недко Марчев.

http://dobrich.government.bg/news.php?id=1861




Актуално

съобщение

анкета