Областният управител преряза лентата на новия търговски и сервизен център на ЗЛАТЕКС ООД в Добрич

     На 3 април в Добрич бе открит официално първият от трите нови обекта на фирмата през 2014г. Лентата преряза Областният управител Недко Марчев заедно с управителя на ЗЛАТЕКС инж. Нецо Минев, който в приветствието си изказа благодарност към Областния управител и кмета на община Добрич за оказаното съдействие.

     Регионът на Североизточна България е традиционен център на българското земеделие и продължава да се развива бързо, а разрастването на компания ЗЛАТЕКС е предпоставка за поддържане на лидерската й позиция и за затвърждаване на стратегическото й присъствие в този район от страната. Центърът е разположен върху площ от над 8 дка и съчетава в себе си изключителната функционалност на бизнес център с офиси и конферентна зала, шоурум, сервизна база и голям склад за части с футуристичната визия на една модерна търговска сграда. 
     ЗЛАТЕКС ООД е един от водещите доставчици в България на селскостопански машини, специализирана земеделска техника, инвентар, резервни части и технологии. За да е постоянно близо и на разположение на своите клиенти компанията инвестира над 7,5 млн. евро в изграждането на три търговски центъра в Северна България. Разширяването в търговската система е крачка в посока на повишаване удобството на клиентите, които търсят или притежават елитна и високоефективна германска техника.

     Общата площ на новите търговски обекти /Добрич, Плевен и Враца/ е над 25 000 кв. м. Локацията на всеки един от тях е внимателно подбрана - както избора на градовете, така и избора на локациите в самите населени места.
     ЗЛАТЕКС ООД е с водещ пазарен дял у нас в продажбата на земеделска техника с марки Fendt, Rauch, Kerner, Krone, Rabe, Hawe и др.  Флагман на компанията е FENDT Германия.




Актуално

съобщение

анкета