Публично обсъждане на Споразумението за партньорство за програмния период 2014-2020 година

     Публично обсъждане на Споразумението за партньорство на Република България с Европейската комисия за програмния период 2014 - 2020 г. ще се проведе на 26 февруари 2014 г. (сряда) от 15:00 часа в Зала 6 на Националния дворец на културата. В събитието ще участва заместник областният управител на Добрич Исмет Абил.
     Форумът е заключителният етап на проведените втори обществени консултации по текста на Споразумението за партньорство и предхожда старта на официалните преговори с Европейската комисия. Събитието е отворено за участие на всички заинтересовани страни и партньори. Очаква се широко обществено участие, включващо представители на Президентството, Народното събрание, посланици и дипломати от страните-членки на ЕС, представителството на ЕК в България, държавната администрацията, регионалните съвети за развитие в районите от ниво 2, национално представителните организации на работодателите, работниците и служителите, национално представителните организации на граждани в неравностойно положение, Национално сдружение на общините в Република България, академичната общност, неправителствени организации, медии и други.
     Общественото обсъждане ще бъде открито от вицепремиера и министър на правосъдието Зинаида Златанова. За участие в дискусията са поканени министри, заместник-министри, ръководители на Управляващите органи на програмите и други.




Актуално

съобщение

анкета