Второкласният път за Силистра през с. Коларци и третокласният през с. Честименско - Алфатар, са затворени за движение за всички превозни средства

Информация за обстановката в Добричка област към 16.30 ч. на 29.01.2014г.

1. ОД МВР: Тежки произшествия няма.
2. ОУ ПБЗН: Големи пожари и тежки произшествия няма.
3. Електроснабдяване: Без електрозахранване е с. Дебрене, община Добричка, а с частично електроснабдяване, са селата: Българево, Топола, Божурец и Видно от община Каварна.
4. Водоснабдяване: Без вода са селата: Топола, Божурец и Българево от община Каварна - аварийните групи ще работят и утре.
5. Транспорт: Пътищата от републиканската пътна мрежа на територията на областта са заснежени, проходими при зимни условия, работят 29 машини. Няма въведени ограничения. Второкласният път за Силистра през с. Коларци и третокласният за Силистра през с. Честименско - Алфатар в силистренската част, са затворени за движение за всички превозни средства, по искане на Областно пътно управление - Силистра. Причината е множество снегонавявания и аварирали автомобили на територията на област Силистра.
Пътищата от общинската пътна мрежа са проходими при тежки зимни условия. В община Добричка затворени за движение са: разклон за с. Алцек, разклон за с. Воднянци, разклон за с. Дряновец на второкласен път за Силистра. Владимирово - Бенковски - разклони за с. Жегларци, Медово, Енево и Карапелит. Бдинци - Вратарите. Ведрина - Ново Ботево. По Пътя Добрич - Варна разклон за с. Дебрене. Стожер - Соколник. Разклон за с. Врачанци по околовръстен път на Добрич
От Автогара Добрич след 16 часа спират автобусите по всички направления, поради усложняване на обстановката.

6. Потенциално опасни обекти: Няма аварии.
7. Стихийни бедствия: Няма.
8. Метеообстановка: -2ºС . Снежната покривка е 33 cm. Вали мокър сняг. Вятър 6 m/s от север.
9. Радиационен фон: 1200 - 0,2 µSv/h.

Оперативен дежурен ОСС Добрич

 




Актуално

съобщение

анкета