Акценти от програмата на и. д. Областен управител Стефка Генчева

prev next

     - В рамките на Кръгла маса, организирана от Търговско-промишлената палата Добрич, днес 9 май, и. д. Областен управител Стефка Генчева награди две фирми от Добрич. С решение на Областния съвет по условия на труд, бяха отличени „ЗАВН - Добрич"АД и „Агропласмент-92-В"АД.

     Представители на дружествата получиха предметни награди и грамоти от Областния управител за значим принос при осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд на работниците и служителите си. Отличията се връчват по повод Международния ден за безопасност и култура на труда - 28 април. 

     Участниците в Кръглата маса на Дискусионния клуб при Българската търговско-промишлена палата Добрич обсъдиха мерки за ограничаване на сивия сектор при трудовоправните и осигурителните отношения.

       - По повод  9 май - Денят на Европа и Денят на победата, от 11.00 часа община Добрич организира общоградско поклонение и полагане на цветя на Паметника на загиналите в заключителния етап на Втората световна война добруджанци и Паметника на Съветската армия. И. д. Областен управител Стефка Генчева се включи в общоградското честване.

     - И. д. Областният управител бе гост на Финали на Откритите първенства "Шах в училище" за ученици от първи и втори клас, които се организират от Община гр. Добрич от 13.30 ч. във ВУ "Международен колеж".

     Първенствата са в съответствие с приета декларация на Европейския парламент, в която се призовава шахматът да навлезе като задължителен предмет от 1 до 4 клас в училищата на страните-членки на Европейския съюз.




Актуално

съобщение

анкета