Областният управител получи Поздравителен адрес от евродепутата Мария Габриел

     По повод старта на седмицата „Европа - България", организирана в рамките на Работната програма за 2012г. на Комуникационната стратегия на Република България за Европейския съюз, Областният управител Желязко Желязков получи поздравителен адрес от Мария Габриел, евродепутат от ЕНП/ГЕРБ.

     Евродепутатът от Европейската народна партия отправя най- сърдечни поздрави и пожелания за успех до организаторите и участниците в Седмицата „Европа - България", до всички читалищни дейци от област Добрич. Мария Габриел заявява пълната си подкрепа за тези инициативи, които съдействат в посока утвърждаване на положителния образ на България като пълноправен член на ЕС.

     „Нужно е заедно да работим за стимулиране на съпричастността на българските граждани към членството в ЕС и популяризиране на ползите и възможностите, които то предоставя. Осигуряването на активно присъствие на България в общоевропейския културен живот, е приоритет с непреходно значение, който следва да бъде затвърден от продължаващи последователни събития, целящи поддържане на траен положителен интерес към страната ни. Нека бъдем партньори в името на целите, които сме си поставили като граждани на Европа" - заявява депутатът от Европейския парламент в Поздравителен адрес до Областния управител Желязко Желязков.




Актуално

съобщение

анкета