Областният управител категорично осъжда терористичния акт на летище Сарафово

     Не приемам и категорично осъждам тероризма и агресията във всичките й форми! - заявява в декларация Областният управител Желязко Желязков. Чудовищният акт на 18 юли край Бургас отне живота на невинни жертви и рани десетки.

     Като Областен управител, аз съм убеден, че държавните власти и компетентни институции предприемат всички необходими мерки и полагат усилия, за да бъдат разкрити организаторите и извършителите на престъплението и да бъдат изправени пред съда за справедливо възмездие.

     Тази терористична атака срещу България и Европа, срещу свободни хора от демократичната общност, не може да остане ненаказана! Тероризмът не може да победи мира - ние вярваме в това!

     От името на целия екип на Областна администрация Добрич и лично от мое име, изразявам искрени съболезнования на семействата на загиналите и на целия израелски народ.  Съпреживяваме болката, се казва в декларацията на Областния управител.

     По повод на трагичния инцидент, Областният управител Желязко Желязков изпрати съболезнователен адрес до посланика на Държавата Израел Н. Пр. Шаул Камиса Раз.

 

 




Актуално

съобщение

анкета