Акценти от програмата на Областния управител и екипа му за 9 май

 
  • Областният управител Желязко Желязков ще вземе участие в редовното заседание на Министерски съвет в София. В Дневния ред е включено обсъждането на: Доклад относно информация за изпълнението на републиканския бюджет за първото тримесечие на 2012 г.; Проект на постановление за утвърждаване на таксите за кандидатстване и за обучение в държавните висши училища за учебната 2012-2013 г.; Проект на решение за приемане на годишен доклад за 2011 г. за изпълнението на плана за действие за осигуряване на равни възможности на хората с увреждания 2010-2011 г. и др.
  • Заместник областният управител Тодор Георгиев ще присъства на традиционното раздаване на немски езикови дипломи на възпитаници на ЕГ „Гео Милев" от 10 ч. в Огледална зала „Нели Божкова". Събитието е в рамките на общоградските тържества по случай отбелязването на 9 май - 67 години от победата над фашизма и края на Втората световна война и 27 години от обявяването на Деня на Европа.
  • Заместник областният управител д-р Катя Ганова, председателства конкурсната комисия, която ще проведе интервю с допуснатите кандидати за длъжността Младши експерт в отдел „Регионално развитие и административен контрол" в специализираната дирекция АКРРДС.  Вторият етап от конкурса започва в 10 ч. в сградата на Областна администрация Добрич.

 




Актуално

съобщение

анкета