ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ

ГРАД ДОБРИЧ

Адрес на новината:

03.10.2011
На работна среща ще се уточни организацията по отпечатването на бюлетините

    На 4 октомври 2011 г. от 13 ч. в Областна администрация  ще се проведе работна среща за уточняване задачите и графика за изпълнението им, при отпечатване на част от бюлетините за общински съветници и кметове за Област Добрич в печатница в град Варна. На срещата ще присъстват представители на Областните дирекции на МВР в Добрич и Варна, както и изпълнителят на поръчката за отпечатване на бюлетините. По- рано през деня ще бъде подписан договор с фирмата изпълнител „Фолиарт"ООД - Добрич.

     В резултат на проведена на 29 септември 2011 г. в Областна администрация Добрич процедура по Наредбата за възлагане на малка обществена поръчка, беше определен изпълнител за отпечатване на бюлетините за общински съветници и кметове за изборите на 23.10.2011г. Изпълнителят на поръчката - фирма „Фолиарт"ООД, е предложил отпечатване на две от бюлетините да бъде осъществено от подизпълнител, чиято печатница се намира на територията на град Варна.

     В тази връзка и с цел уточняване задачите и графика за отпечатване на тези два вида бюлетини, Областна администрация организира работна среща, утре, 4 октомври в Пресцентъра на администрацията от 13 часа.