ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ

ГРАД ДОБРИЧ

Адрес на новината:

14.09.2017
Областният управител поздрави пожарникарите за професионалния им празник
Областният управител Красимир Кирилов поздрави пожарникарите от свое име и от името на жителите на област Добрич по повод професионалния им празник, който те честват на 14 септември 2017 г. - Кръстовден. За празника Кирилов посети директора на Регионална дирекция „Пожарна безапосност и защита на населението" - Дарин Димитров и му връчи Поздравителен адрес, в който изказва благодарност към огнеборците за активната им работа в името на сигурността и спокойствието на гражданите.
„Жителите на област Добрич винаги ще помнят Вашата самоотверженост и висок професионализъм при потушаване на пожарите, възникнали в землища на територията на областта и самоотвержената Ви работа за спасяването на човешки животи и оказване на помощ в тежки условия.
Най-сърдечно пожелавам на всички служители в Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението" - Добрич, и на служителите в районните служби в цялата област здраве и успехи във високоотговорната ви дейност! Нека късметът и сполуката да са неизменно с Вас и Вашите семейства!", се казва в Поздравителния адрес.
Директорът на РД ПБЗН - Добрич, сподели, че за професионалния празник четирима служители на дирекция са отличени за висок професионализъм и добри резултати - Величко Георгиев Костов, Диян Стоянов Димов, Ивелин Николов Димитров и Пламен Минев Пеев.