ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ

ГРАД ДОБРИЧ

Адрес на новината:

03.03.2016
Честит национален празник, уважаеми жители на област Добрич!

     Поздравявам Ви най-сърдечно по случай Националния празник на Република България Трети март! В деня, в който се навършват 138 години от Освобождението на България и възстановяването на българската държавност, усещането за национална гордост е по-силно, по-жив е патриотичният огън. По-ярки са примерите, с които винаги съизмерваме себе си като нация.
     С тържествени ритуали в цялата страна, България днес отново изразява своята почит към героите, своето отношение към подвига на онези светли личности - родолюбци, с горд и свободолюбив дух, които направиха възможно Освобождението на Отечеството. Славни времена и велико въодушевление!
     Уважаеми добруджанци, аз съм убедена, че в деня на нашия Национален празник, обръщайки се към историческата памет, можем искрено и с увереност да кажем, че само когато сме единни, когато нацията е обединена и мотивирана, можем успешно да чертаем бъдещето на страната ни и да преодоляваме изпитанията!

     Затова моите пожелания към Вас, са за повече воля, за повече стремеж и желание да бъдем по-добри граждани! Да осъзнаем необходимостта от споделена грижа и отговорност пред утрешния ден на страната ни! За достоен и пълноценен живот на всички българи! За щастието на нашите деца!
     Честит Национален празник!

 

ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА
Областен управител на област Добрич