ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ

ГРАД ДОБРИЧ

Адрес на новината:

01.10.2009
1 октомври – Международен ден на възрастните хора
 

     С уважение и дълбока признателност ви поздравявам с днешния празник - Международният ден на възрастните хора и ви пожелавам здраве, хубави дни и дълголетие! Приемете нашата благодарност, като институция,  за неуморните усилия и всеотдайност, които всички вие сте положили през годините за развитието на нашия град и Област Добрич.

      Вие успяхте да съхраните България! Сега ние сме длъжни да гарантираме достойния ви живот. Уверявам ви, че българското правителство е последователно в политиката си по отношение подобряване стандарта на живот на възрастните хора и тяхната финансова сигурност. Повишена е обществената чувствителност към вашите затруднения, особено в условия на независеща от нас икономическа криза.

     Днес, в качеството си на Областен управител, но и като редови български гражданин, аз изразявам своето дълбоко уважение към вас, и ви уверявам, че стъпка по стъпка вървим в правилната посока. В България,  като страна член на Европейския съюз,  политиките, които развиваме,  поставят човека в центъра на внимание. Всичко се прави с мисъл за по- достоен и качествен живот! А вие  заслужавате усилията на цялото общество!

     Честит празник!

                                                       Желязко Желязков

                                                       Областен управител на Област Добрич