ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ

ГРАД ДОБРИЧ

Адрес на новината:

24.02.2015
Областният управител д-р Маргарита Новоселска се срещна с ръководството на БЧК

     Заместник областният управител Йордан Йорданов поздрави делегатите на червенокръстка организация, като отбеляза, че дейността на областната структура на Българския Червен кръст, заслужава висока оценка за целенасочената и ефективна помощ, която оказва на най- уязвимите и нуждаещи се хора в нашата обрласт. Отправена бе благодарност към националното ръководство на БЧК, за осъщественото мащабно подпомагане на пострадалите от наводненията през февруари, при много добра координация с областните управители и кметовете по места, както и със структурите на МВР - ПБЗН.
     По- рано през деня Областният управител д-р Маргарита Новоселска посрещна в кабинета си ръководството на Български Червен кръст - Христо Григоров, председател на Националния съвет на БЧК, доц. д-р Красимир Гигов - ген. директор на БЧК, д-р Ертюн Еринозов - директор на Областния съвет на БЧК Добрич и Любомир Сивков - председател на Областния съвет на организацията.
     Общото годишно отчетно събрание на Областния съвет на Българския Червен кръст Добрич се проведе днес, 24 февруари в зала „Европа" на Областна администрация. Организацията прие отчет за дейността си през 2014 г., както и план за работа за 2015-та.