Областният управител представи заместниците си пред екипа на институцията

 

      Д-р Катя Ганова е магистър по медицина и магистър по здравен мениджмънт. Придобита първа специалност „Медицинска радиология" и втора специалност „Рентгенология".

      25 години работи в системата на Министерство на здравеопазването: ДКЦ-1-Добрич, МБАЛ- Добрич и ДКЦ-2, където от 2006 г. е ръководител на сектор „Образна диагностика".

     Член е на Българската асоциация по рентгенология и на Българския лекарски съюз.

     До назначаването й на поста заместник областен управител е общински съветник от ПП „ГЕРБ" в ОС-Добрич и председател на Постоянната комисия по здравеопазване.

     Семейна е, има две дъщери.

 

     Тодор Георгиев  има  магистърска степен от Великотърновски университет „Св.Св. Кирил и Методий", специалност „Българска филология".

    Над 25 години работи в системата на средното образование: учител, зам. директор и директор на Основно училище „Панайот Волов"- Добрич. От началото на 1996 г. е директор на Средно общообразователно училище „Димитър Талев" в областния град. Под негово ръководство са  реализирани  над 20 регионални, национални и международни проекти.

     До назначаването му на поста заместник областен управител е об-щински съветник от Политическа партия ГЕРБ в ОС-Добрич и председа-тел на Постоянната комисия по наука и образование.

     Има три дъщери и една внучка.

     Обявени бяха ресорите на заместник областните управители: д-р Ганова ще отговаря за здравеопазване и социални дейности, а г-н Георгиев за образование и култура. Останалите дейности и направления в администрацията ще бъдат под контрола на Областния управител.




Актуално

съобщение

анкета