ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ

ГРАД ДОБРИЧ

Адрес на новината:

27.08.2009
Честит празник, жители на Шабла!
 

     В обръщението на Областния управител към шабленци, се казва: "За мен е истинско удоволствие  да приветствам  жителите на тази хубава добруджанска община, които въпреки превратните времена в историята, и въпреки сериозните природни бедствия, сполетели града неотдавна,  доказват своя стоицизъм, отговорност при справяне в трудни ситуации и  обща грижа за съхранение и развитие на общината.

     В  40- годишната история на  града, неговите жители впечатляват с трудолюбието си, със стремежа   последователно да съграждат онзи не лесно постижим  стандарт, който в контекста на европейското ни членство да направи живота на сегашните и бъдещите поколения  достоен и пълноценен.

     Пожелавам здраве и добри дни на хората от красивата крайморска община! Съхранявайте традициите на родния добруджански край  и със самочувствие    вървете напред към своята европейска визия!

     Нека всички   даваме своя принос за благоденствието на своите общини, и на България!"

    Областният управител изпрати  поздравителен адрес  до кмета на Шабла Красимир Кръстев по повод Празника на общината:

      "Уважаеми г-н Кръстев,  искрено се надявам,  предстоящата ни съвместна работа да докаже, че сме съмишленици в отговорния път към успешното европейско развитие на България. Убеден съм, че Община Шабла е намерила вярната посока към диалога и сътрудничеството. Кметският екип си е поставил високи цели  и   полага сериозни усилия за тяхното осъществяване в името на по- доброто бъдеще на своите граждани. 

     Желая на Вас и на целия Ви екип здраве, конструктивен диалог с гражданското общество  и ползотворно сътрудничество с държавните и местни институции!"

     Честит празник!