ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ

ГРАД ДОБРИЧ

Адрес на новината:

15.06.2012
Награди от Областния управител за учители от област Добрич

     Втората, практическа част от конкурса, се провежда в Албена от днес, 15 юни до 18 юни, неделя, когато ще бъдат връчени награди и от Областния управител на Добрич. Организаторите очакват педагози от цяла България, работещи с млади таланти да обменят опит и да представят своите добри практики по време на форума.

Екип от ЦДГ „Здравец", гр. Тервел, е получил отличие за представяне на цялостна и ефективна работа с деца в детските градини в направление „Изкуства".

От Добрич с грамоти и награди са удостоени Татяна Иванова от ЦДГ „Радост", Мирослава Михайлова от ЦДГ „Звездица" и доц. Божанка Байчева - вокален педагог, Студио „Сарандев".

     Ежегодно в срещата участват представители на Министерство на образованието, Синдиката на българските учители, Националния дворец на децата, които запознават преподавателите с актуални въпроси, касаещи извънкласните и извънучилищни дейности.

     Конкурсът е под патронажа на Министъра на образованието, младежта и науката и се провежда за пета поредна година.

     Награди и грамоти от Областния управител на област Добрич, ще бъдат връчени от ресорния заместник обл. управител Тодор Георгиев.